Strona: Doktorat Karoliny Choroszy / Zakład Informatyki w Zarządzaniu

Doktorat Karoliny Choroszy

2018-03-15
, red.  Łukasz Kulig

Uchwałą z dnia 14 marca 2018 r. Rada  Naukowa Wydziału Technologii Żywności i Żywienia Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie nadała Karolinie Choroszy stopień naukowy doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia. Temat rozprawy doktorskiej: Analiza surowcowych i procesowych uwarunkowań zawartości wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych w wędlinach wędzonych tradycyjnie.

Promotorem w przewodzie doktorskim był dr hab. inż. Krzysztof Tereszkiewicz, prof. Politechniki Rzeszowskiej, a recenzentami: prof. dr hab. inż. Maria Ruda oraz dr hab. inż. Mariusz Florek, prof. Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Gratulujemy!

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję