Strona: Rok 2020 / Zakład Informatyki w Zarządzaniu

Rok 2020

Rok 2020

red. Łukasz Kulig
  1. A study on the Potential Fertilization Effects of Microgranule Fertilizer Based on the Protein and Calcined Bones in Mazie Cultivation Maciej Balawejder, Małgorzata Szostek, Józef Gorzelany, Piotr Antos, Grzegorz Witek, Natalia Matłok 2020 SUSTAINABILITY

  2. Application of the Trefftz method in an original variational formulation to the analysis of the current transformer field. D. Borkowska, Engineering Analysis with Boundary Elements, t. 118, s. 60–69, wrz. 2020, doi: 10.1016/j.enganabound.2020.04.005.

  3. Fire resistance and mechanical properties of powder-epoxy composites reinforced with recycled glass fiber laminate, Oliwa R., Bulanda K., Oleksy M., Ostyńska P., Budzik G., Płocińska M., Krauze S., POLIMERY, t.65, z.4, s.280-288

  4. Impact of Ozonation Process on the Content of Bioactive Compounds with Antioxidant Properties in Scots Pine (Pinus sylvestris L.) Shoots as Well as Yield and Composition of Essential Oils, Natalia Matłok, Józef Gorzelany, Tomasz Piechowiak, Piotr Antos, Miłosz Zardzewiały, Maciej Balawejder 2020 ACTA UNIVERSITATIS CIBINIENSIS - SERIES E: FOOD TECHNOLOGY

  5. Labor efficiency and changes in selected relations of production factors in agriculture in Poland. Kusz D., Annals of the Polish Association of Agricultural and Agrobusiness Economists, 22(1), pp. 192-201

  6. Regional diversification of investment outlays and labour profitability in agriculture in Poland. D Kusz D., Zajac S., Dziekan R., Annals of the Polish Association of Agricultural and Agrobusiness Economists, 22(4), pp. 116-126

  7. Utilization of Ozone for the Improvement of Mentha piperita L. Quality by Reduction of Microbial Load and Impact of the Process on the Herb Properties Piotr Antos, Tomasz Piechowiak, Krzysztof Tereszkiewicz, Maciej Balawejder 2020      ACTA UNIVERSITATIS CIBINIENSIS - SERIES E: FOOD TECHNOLOGY

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję